Reklamation: Indhold kan være sponsoreret i denne artikel

Der er mange huse her i Danmark, der er bygget med en ydervæg. Det vil sige, at huset består af 2 mure; en ydermur og en indvendig mur. Mellem disse 2 mure er der et hulrum, der bliver kaldt for hulmuren. Det er dette tomrum, som bliver brugt til isolering. Det er ikke blot nemt, men også billigt at få fyldt hulmuren med isolering, hvis den ikke i forvejen er blevet isoleret. Det er dog ikke noget du kan gøre selv, men du skal derimod have fat i et isoleringsfirma, der er specialister i isolering. Måden det bliver gjort på er, at man fjerner en række mursten eller borer et mindre hul i facaden. Herefter blæser man isoleringsgranulat ind gennem murstenshullerne. Det er en isoleringsmetode, der først er blevet populær i slutningen af 1970’erne som følge af den pludselige oliekrise, der fik oliepriserne til at stige rigtig meget i løbet af kort tid, og i den forbindelse fik folk øjnene op for yderligere isolering af bygninger.

 

Hvorfor skal jeg hulmursisolere min bolig?

Hvis dit hus er opbygget med hulmure i ydervæggene, så bør du sørge for at få hulmursisoleret dit hus, hvis det ikke allerede er isoleret. Hulmursisolering er relativt billigt, nemt og det giver samtidig en god varmebesparelse i hele huset. Det er dog ikke det hele, for det er samtidig også med til at forøge komforten og indeklimaet i hele huset, hvorfor det er en rigtig god idé at få en hulmursisolering. Du skal dog være sikker på, at huset enten har en hulmur, som ikke allerede er hulmursisoleret og dertil er det også vigtigt, at ydervæggen er tæt og i fin stand. Det kan naturligvis også siges med andre og ganske få ord: hvis du gerne vil spare penge, så skal du sørge for at få hulmursisoleret din bolig, da det er den absolut bedste måde at holde på varmen og dermed også den bedste måde hvorpå du kan spare rigtig mange penge på din varmeregning.

 

Hvad koster hulmursisolering så?

En hulmursisolering pris kan variere rigtig meget, men normalvis er det muligt at få hulmursisoleret et dansk parcelhus for mellem 10.000 og 30.000 kroner, men det afhænger naturligvis af mange ting. Blandt andet har valget af virksomheden meget at gøre med prisen, men det afhænger ligeledes også at valget af materialer. Det koster normalvis mellem 125 og 250 kroner inkl. moms pr. kvadratmeter granulat til hulmursisolering. Dertil skal du også betale for selve udførelsen, hvilket typisk koster mellem 125 kr. og 350 kr. pr. kvadratmeter, og det afhænger naturligvis af valget af den håndværker, der skal lave hulmursisolering. Det vil sige, at det kommer til at stå dig i cirka 250 – 600 kr. pr. kvadratmeter ydervæg. Hvad end din endelig hulmursisolering pris bliver, så kan du være helt sikker på, at det ikke kommer til at tage dig meget mere end to til tre år at tjene din investering ind igen, hvorefter der vil tale om ren og skær besparelse efterfølgende.

 

Få 3 tilbud på en hulmursisolering pris her http://onlineisolering.dk/hulmursisolering-pris/

 

Se TvØst’s program om isolering her http://www.tveast.dk/video/isolering

anlægsgartner tilbud