Den sibiriske kulde er over os, og temperaturerne er de laveste i 30 år. Foråret er begyndt, men sneen pryder det danske landskab. Der er kridhvidt over det hele og forårstemperaturerne synes langt væk. Vejrguderne er vi ikke selv herre over, og måske de kolde temperaturer sætter en stopper for jeres planer. Snerydning er belejligt i disse tider, men de kære sneryddere kan ikke fjerne alle vores problemer. Nok kan de bane vej for os, men hvis I står og skal holde fest i haven, er snerydning ikke nok. De kolde temperaturer gør det umuligt at holde fest i et telt i haven, hvorfor I må tænke i alternativer. Dem findes der heldigvis mange af. Jeres fest skal ikke aflyses, men måske blot flytte adresse. Det bidende kolde vejr er ikke til at hygge sig i, og et indeklima bør derfor have høj prioritet på jeres liste til den perfekte fest.

Derhjemme

Når termometeret siger minusgrader og kulden får os til at klapre tænder, er der ikke meget ved at være udenfor. Festen i haven må sløjfes og alternativer tages i brug. Vejret skal selvfølgelig ikke sætte en stopper for festen, men må blot flytte den til andre områder. En af mulighederne er at rykke festen indenfor i vante rammer. Måske i kommer til at sidde tæt, men det er jo også meningen, at man skal komme hinanden ved til festlige begivenheder. En lille intim fest kan nemt rykkes indenfor. En fest med mange gæster kan dog være mere besværlig at rykke ind i eget hjem, hvis ikke det huser mange åbne arealer og kvadratmeter. Jeres hjem er et godt alternativ til haven, da I stadig har mulighed for selv at stå for det meste selv. I bestemmer selv de små detaljer og kan stå for lige så meget, som I ville have gjort i haven. Her har i frihed til selv at bestemme, hvordan jeres fest skal være. Små arealer kan dog skabe pladsmangel, og derfor vil jeres hjem måske ikke være den ideelle ramme for jeres fest.

Selskabslokale

En anden mulighed er at leje et selskabslokale. Her vil pladsmangel ikke være et problem. Her er en hyggelig atmosfære, hvor I selv har mulighed for at pynte op til den særlige begivenhed, hvis I har lyst til det. I kan også vælge at lade personalet varetage disse opgaver. Her kan både bryllup, barnedåb, konfirmation, fødselsdag, firmaarrangement og meget andre holdes. Kun fantasien sætter grænser og et selskabslokale er et godt og sikkert alternativ, til en havefest i 10 frostgrader. Lokalet kan rumme 100 gæster, så der er nok af plads at boltre sig på. Priserne for leje af et selskabslokale svinger fra dag til dag og lørdag er oftest den dyreste. Lejen er dog basseører ift. hvis I skulle ud og leje så meget andet. Uanset hvad, er leje af lokaler en billig pris at betale, i modsætning til, hvis festen måtte aflyses – eller samtlige gæster måtte gå hjem med en lungebetændelse.

Aktiv fest

En havefest er ofte lig med udendørs aktiviteter og masser af frisk luft. Nok er luften frisk lige nu, men vi tåler ikke meget af den, før vi får frosne fingre og tæer. Et alternativ til en fest i haven kan måske være at leje et bowlingcenter, en svømmehal, et legeland eller lignende. Her er der rig mulighed for børn såvel som voksne at more sig. Der er samtidig mulighed for at sætte sig ned til en bid mad og væde til ganen, når benene trænger til en pause. En fest et sådant sted er mere uformel, men sørger også for, at man får snakket med alle på kryds og tværs. Her vil I med sikkerhed få en fest med masser af liv og leg, hvor både børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. En aktiv fest er en fest, de fleste gæster vil huske. Den skiller sig oftest ud fra andre fester, hvor man tit sidder til bords, synger sange og mæsker sig med lækkerier. Til en aktiv fest får man rørt sig imens man hygger sig.

Alternativerne til en fest i haven er mange. Vejret indbyder ikke til en udendørs fest lige nu, hvorfor I bør overveje at ændre adressen for begivenheden.

 

anlægsgartner tilbud