Mange af os vil gerne leve en lidt grønnere livsstil, og det indebærer gerne grøn energi. For dig der går meget op i din have, er det derfor et basalt spørgsmål, om disse to ting kan forenes? Svaret vil måske overraske dig, og du kan læse med videre, hvad det er. 

Producer din egne grønne energi i haven

Der er faktisk mulig at forene havearbejde og grøn energi, ved simpelthen at dedikere en del af haven, til at producere din egen grønne engergi. Socellepaneler er helt geniale, og nyder lige så godt af den varme sol, som det dine planter gør. Det er måske ikke den mest æstetisk tilfredsstillende ting, men det er klimavenlig og smart at udnytte den sol, du alligevel udnytter til din have. Så kan man godt gå lidt på kompromis med udseende. Der findes små solcellepaneler, der kan lade batterier op, og det behøver slet ikke at være skæmmende for din have.

Du kan få et solcellepanel med batterilagring, så du kan lagre den strøm du ikke bruger i et batteri. Det er en smart måde, at udnytte al den strøm du producerer med dit solcellepanel. Det viser sig også at solceller er en god investering, fordi man får så meget igen for det i energi der produceres.

En helt grøn livsstil

For dig der bruger meget tid i haven, så kan man måske sige, at du lever en grøn livsstil. Hvis du vil tage den grønne livsstil et skridt videre, så er løsningen solceller. Måske er du allerede selvforsynet med frugt, urter og grøntsager fra din have, nu kan din have også hjælpe til med at producere energi, så du slipper billigere fra elregningen og billigere fra det samlede klimaregnskab.

En grøn livsstil er grøn hele vejen igennem. Heldigvis kan grøn energi og have gå hånd i hånd.

anl�¦gsgartner tilbud