Hvis du skal i gang med en totalrenovering af dit badeværelse, kommer du til at mangle både dit toilet og dit bad. Da renovering af et badeværelse ofte tager flere uger, får du brug for en anden løsning imens.

Heldigvis har du mulighed for at leje en badmobil. Det er en mobil vogn, der indeholder både bad og toilet. På den måde kan du fortsætte din hverdag, selvom dit badeværelse bliver renoveret. Du kan se det store udvalg af forskellige slags mobile vogne med bad og toilet hos Kvik-service lige her.

Hvad er en badmobil?

En badmobil er en vogn, der indeholder både et bad og et toilet. Der er det altså et mobilt bad, hvoraf navnet også kommer fra. Da vognen er mobil, betyder det også, at du har mulighed for at placere den på din matrikel, når du skal renovere dit badeværelse.

Når du lejer gennem Kvik-service, har du selv mulighed for at bestemme, om badmobilen skal være med eller uden tank. Da din vogn er placeret tæt på din bolig, og dermed også tæt på et kloaksystem, vil det formentlig give bedst mening med en vogn, der ikke indeholder en tank. I så fald skal du kontakte en autoriseret VVS’er eller kloakmester, der i stedet kan hjælpe dig med at koble badmobilen til kloaksystemet.

Vælg blandt flere forskellige typer badmobiler

Når du får brug for en badmobil, giver Kvik-service dig mulighed for at vælge blandt flere forskellige typer. Hvis du skal leje en badmobil, fordi dit badeværelse skal totalrenoveres, får du muligvis også brug for en vaskemaskine i vognen. Mange mennesker har nemlig valgt at placere deres vaskemaskine på badeværelset. På den måde kan du altså både gå på toilet, i bad og vaske tøj i badmobilen.

Fordelene ved at leje en badmobil

Når du får brug for en badmobil, er det en god idé at leje en vogn fremfor selv at investere i en. Først og fremmest er det langt billigere for dig, da du ikke skal ud og købe en badmobil selv. Du skal heller ikke stå for videresalget af vognen, når du ikke skal bruge den længere. Det betyder naturligvis også, at du heller ikke kommer til at stå med noget værditab.

Når du lejer en badmobil, står du heller ikke med ansvaret, hvis vognen går i stykker under udlejningen. I så fald vil Kvik-service hurtigst muligt komme ud og reparere vognen, så den igen virker hensigtsmæssigt. Hvis det ikke er muligt at reparere vognen, vil Kvik-service i stedet levere en ny til dig. Derfor er du altid garanteret en badmobil der virker, når du lejer gennem Kvik-service.

Når du lejer en badmobil gennem Kvik-service, vil du derfor også vide præcis, hvad vognen koster dig. Du får en fast pris for hele udlejningsperioden, og så længe du overholder retningslinjerne for udlejen, vil der ikke komme nogle ubehagelige efterregninger.