Har du købt hus og har du brugt de sidste mange måneder på at få det hele til at se drøngodt ud indenfor, så må næste projekt være at få styr på haven. Så kan du nemlig glæde dig til at tilbringe sommeren på terrassen med et glas vin og noget godt selskab.

Måske havde du egentlig tænkt dig, at du først ville i gang med at se på haven på den anden side af julen, da frost og vintervejr generelt alligevel gør det umuligt at arbejde i haven det næste stykke tid. Men derfor kan du godt begynde at gøre dig nogle overvejelser allerede nu, så du er forberedt og kan give dig i kast med haven, så snart vejret tillader det. Er du ude i et større projekt, hvor du faktisk står og skal lave hele haven om, så kan det være du får brug for hjælp af professionelle fagfolk og/eller maskiner. Skal haven endevendes vil det være en fordel for dig at leje noget materiel, der kan jævne jorden for dig. Det kan fx være en rendegraver, som netop kan grave i jorden og hurtigt fjerne det jord du ikke skal bruge. Find en rendegraver her og læs mere om de mange andre ting GSV tilbyder til dig, der skal i gang med en renovering eller ombygning af haven.

Find alt hvad du mangler til haven

Når du har fået gravet hele haven op og anlagt ny græsplæne, plantet træer, blomster osv., så kan du begynde at indrette med møbler, parasoller, pavilloner og hvad du ellers har brug for til din nye have. Derudover kan du med fordel investere i en eller flere havemaskiner, som vil gøre livet som haveejer meget lettere. Det kan fx være en robotplæneklipper, en havefræser eller en løvsuger – så er du nemlig fri for med håndkraft at gå og slide dig selv op, og kan samtidig bruge tiden på andre vigtigere ting. Henover vinteren vil du få meget ud af, at have en brændekløver stående i haven. Har du en brændeovn, så skal den som bekendt fodres med brænde for at holde sig kørende, og hvorfor ikke kløve din brænde selv? Det er en god måde at spare penge på, og så vil du garanteret også finde det charmerende selv at stå og ordne det. Du kan klikke her og læse meget mere om de forskellige havemaskiner som Bilka har at tilbyde.

anl�¦gsgartner tilbud