Den perfekte græsplæne kræver kærlighed og vedligehold, men resultaterne er også det hele værd. Her får du gode tips til hvordan du vedligeholder den perfekte græsplæne. 

Hvordan tager jeg vare på min græsplæne?

Det tager lang tid at så og gro den perfekte græsplæne fra bund af. Derfor er der mange der bruger rullegræs. Dette er stadig ægte græs, men det er groet under perfekte forhold, for en jævn og pæn overflade. Det der er udfordringen, er ikke at lægge rullegræsset, men at holde det ved lige. Det behøver ikke at være så dyrt at lægge rullegræs, resultatet er det hele værd og her kan du se gode priser på rullegræs. Amager rullegræs kan tilbyde gode priser på rullegræs og god ekspertise og vejledning.

For at holde rullegræs i perfekt stand, så skal man være opmærksom på gødning. Ca. en måned efter at du har fået lagt græsplænen, skal du sørge for, at gøde den. Dette skal du gøre fra april til august måned, hvis du vil holde din perfekte græsplæne så flot og sund som muligt. Gødning er en helt essentiel del af vedligeholdet af din græsplæne, og det er det der sørger for, at give dit græs god næring og de bedste vilkår for vækst. Hvis der er dele af græsplænen der bliver slidt gennem årene, kan der eftersåes.

Hvornår skal jeg klippe min græsplæne?

Den anden ting du skal sørge for når du skal vedligeholde din græsplæne, ligemeget om det er rullegræs, eller græs du har sået selv, er at klippe din græsplæne. Din græsplæne skal optimalt set klippes to gange om ugen. Det er dette de fleste synes er det mest besværlige, med at have en græsplæne, men det er det hele værd når du står der med nyklippet græs og en perfekt plæne.

Hvis du sørger for godt vedligehold af din græsplæne, kan du nyde en smuk og grøn udsigt hele foråret og sommeren.

 

 

anlægsgartner tilbud