Havekameraer er det, der anbefaledes mest, både af havearbejde og sikkerhedseksperter. Der er flere årsager til at anvende kamera i haven – f.eks. ifb. plantervandalisme, indbrud eller haveindbrud, eller hvis du bare ønsker at se din have vokse og se dyrelivet.

Så her spørger du måske, hvad er det bedste havekamera så? Det afhænger faktisk af, hvad du ønsker fra haven. Du skal dermed vælge en af de ting, du gerne vil med dit kamera. Herunder følger 5 eksempler på, hvad det kan være:

1. Undgå tyveri og vandalisme
2. Se haveplanter
3. Live video af dyreliv
4. Optag haven om natten
5. Stop indbrud og haveindbrud

Uanset om din have har strøm, WiFi-dækning og lys eller ej, er der et overvågningssystem, der passer til dig.

Et udendørs havekamera er sandsynligvis det eneste værktøj til at hjælpe dig med at opdage de skyldige ifb. indbrud og derefter forhindre dem i at stjæle igen. Hegn hjælper måske også, men det alene kan aldrig stoppe tyve i at begå indbrud.

Dog skal du være yderst opmærksom, når du køber overvågning til haven – ikke alle havekameraer fungerer lige godt. For eksempel kameraer med lav opløsning eller kameraer, der skal tage fotos på specifikke forudbestemte tidsindstillinger.

Et professionelt havesikkerhedskamera har normalt meget høj opløsning (1080p, 4MP og 5MP kameraer, som er mest populært i dag)

Er du til de helt professionelle modeller, findes der overvågning, der “vågner op”, når nogen træder ind i din have og registrerer i 1080p klar opløsning dag og nat! Derefter ved du præcist, hvad der er skete med din have, hvis du vågner op til tyveri eller hærværk.

anlægsgartner tilbud