Reklamation: Indhold kan være sponsoreret i denne artikel

Campingmøbler kommer i mange former, farver og især priser. Her får du et par gode tips til at finde de bedste.

Det vigtigste parameter, når du er ude at kigge efter campingmøbler, er vægten. Du skal typisk selv enten bære dem eller have møblerne på din cykel, hvis du camperer rigtigt og ikke snyder med en bil. Derfor går det ikke at have tunge metalborde med.
camping
Samtidigt går de billigste plastikborde nemt i stykker. Du skal derfor ud og finde den gyldne linje mellem metallen og de billigste plastikborde. Find som udgangspunkt de dyreste campingmøbler, hvor du handler ind, og find dem, der ligger lige prisniveauet under. Så er du godt i gang.

Sammenklappelige stoler

Det siger naturligvis sig selv, at sammenklappelige stole er et must. Gerne nogle, der nærmest ingenting fylder. Overvej taburetter. Du behøver ikke et ryglæn, når du er ude at campe, og taburetter kan ofte klappes sammen til at fylde nærmest ingenting. Der kan sagtens være adskillige i en god rygsæk. Og nu vi snakker om rygsække bør du her ej heller vælge de billigste, da de ikke er vandtætte, snærer om skuldrene på dig og i det hele taget er en ringe oplevelse.

anlægsgartner tilbud