ANNONCE

Ønsker du at anlægge en terrasse i din have? Hvad end du ønsker at gøre dette selv, eller du ønsker at få andre til at lave din for dig, så er det altid rart med nogle tips og tricks, inden man starter på et byggeprojekt. Denne artikel kommer med tips til dig, som selv står overfor at anlægge en terrasse eller dig, som ønsker at få et byggefirma til at anlægge en terrasse for dig.

 

Gør det ordentligt fra starten

Når du skal anlægge din terrasse, er det væsentligt at være omhyggelig. Sørg derfor for, at vinklerne er rette, når du skal have anlagt fliserne, for at det hele er ordentligt fra start. Inden du går igang er det godt at have et overblik over alt, hvad der skal ordnes, og i hvilken rækkefølge, for at det hele passer sammen i sidste ende. Derudover er det vigtigt, at alle lagene er jævne, hvilket kan gøres ved hjælp af en motor, som du eksempelvis kan låne ved et byggefirma. Det er godt at have en ekstra mand med på projektet, så I er to, som kan vurdere, om det hele er anlagt som det skal. På denne måde kommer du bedst fra start på dit nye byggeprojekt i haven.

 

Få styr på dine rettigheder

Ønsker du at få eksempelvis et byggefirma til at anlægge din terrasse? Så er det væsentligt for dig at sørge for at have en entreprisekontrakt, som sikrer dig de bedste vilkår for byggeriet samt sikre dine rettigheder. Kort sagt er entreprisekontrakter en kontrakt mellem dig og den entreprenør som sørger for byggeriarbejdet, for at sikre priser, vilkår og andre vigtige ting er sikret, når arbejdet går i gang. En entreprisekontrakt er derfor en god idé at sørge for at have i orden, så du undgår besvær mellem dig og byggefirmaet.

anlægsgartner tilbud