Selvom der er smukke altaner og udsigt til vand, samt masser af lys i de nye lækre lejligheder på bryggen så kan man alligevel godt savne lidt af det grønne, bare det at have følelsen af at have noget der minder om en have kan gøre utrolig meget for humøret og stemningen i lejligheden.

Derfor får du her et par tips til hvordan du kan få en lille smule haveliv ind i din lejlighed hvis du bor i smukke lyse lejligheder som disse her på A-house.com, eller en anden lejlighed i byen.

Man kan godt have træer i sin stue

Et flot træ i stuen er faktisk et smukt supplement til den nordiske stil, det passer perfekt ind i det enkle og rå look.

Hvis du vander og gøder dit træ kan det stå flot i mange år, og skaber en helt unik stemning, især hvis det er placeret tæt ved store vinduer hvor der kommer masser af lys ind.

Hæng dine planter op

Hvis du gerne vil have planter i din lejlighed kan de hurtigt optage en masse plads, især i vindueskarme hvor mange ofte vælger at stille deres potteplanter, men overvej i stedet for at hænge dem op.

Lav evt. ophæng af brede grene på tværs af vinduerne eller andre steder i boligen hvor det ville se godt ud med planter, og hæng flere forskellige typer planter op.

Sukkulenter, nedadvoksende planter og små kaktusser er især egnet som planter der hænger, da de ikke bliver alt for høje.

Lav en vertikal køkkenhave

Hvis man er lidt kreativ kan man nemt lave en vertikal køkkenhave med f.eks. krydderurter og måske en smule bær.

Der findes mange forskellige typer af standere, eller man kan selv lave holdere med små bede der kan holde krydderurter og små planter.

Er du i tvivl kan du også tale med en indretningsarkitekt eller en gartner om hvordan man bedst laver en vertikal plantevæg. Placer den evt. på en væg hvor der er et godt lysindfald, hvilket vil give en rigtig god wauw-effekt i hele køkkenet.

Brug billeder og farver

Hvis du har svært ved at få plads til ret mange planter kan du stadig skabe en illusion om mere grønt i lejligheden, ved at vælge plakater og billeder med natur, samt vælge farver på væggene der matcher de planter du har.

Ofte kan en enkelt væg eller et lille område med farve på give liv til en hel lejlighed.