Drømmer du om at få totalrenoveret din have, kræver det selvfølgelig en del penge. Du kan spare op og acceptere, at det kommer til at tage lang tid. Du kan også overveje at låne pengene, så du hurtigere kan komme i gang.

Har du købt et ældre hus, hvor haven ser forfærdelig ud? Eller har du ikke haft overskud til din egen have i lang tid? I begge tilfælde kan din have have brug for en ”totalrenovering”. Ved at få ændret på alt i haven kan du give den det udseende og den udformning, der passer til dine behov.

Men det koster en del penge at ændre din have fuldstændig – medmindre du kan tage fri og klare alt arbejdet selv. Det er dog de færreste, der kan det. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du sørger for at gå i gang med at spare op til projektet.

Overvej et lån til dit haveprojekt

Nogle ting i haven skal dog ordnes på bestemte tidspunkter på året. Det er for eksempel bedst at plante ny hæk og bærbuske i efteråret. Derfor kan dit projekt ende med at tage rigtig lang tid, hvis du først skal vente på, at du har sparet pengene op, og du derefter skal vente på, at det er den rigtige årstid til at udføre et projekt.

Derfor kan det være værd for dig, at du overvejer at tage et lån. Et forbrugslån kan du få udbetalt i løbet af kort tid, hvilket giver dig mulighed for at få klaret opgaverne i haven, når årstiden er til det. Det er derfor mere fleksibelt for dig end at spare op.

Sørg for at vælge det rigtige lån

”Men er det ikke sindssygt dyrt at tage et forbrugslån?” tænker du måske nu. Svaret er: jo, det kan det godt være, hvis du ikke sørger for at vælge det rigtige lån. Der er nemlig stor forskel på, hvor meget lånefirmaerne tager for at låne dig pengene. Det kommer blandt andet helt an på, hvor gammel du er, hvor meget din indkomst er på, hvor meget du skal låne, og om du kan stille sikkerhed for lånet.

Ved at bruge en forbrugslån beregner kan du få en ide om, hvor meget det vil komme til at koste dig. Du kan blandt andet finde en god en på laanekassen.dk. Beregneren giver dig et omtrentligt billede af, hvor meget lånet vil koste dig. Det er først, når du har ansøgt om lånet og fået et tilbud, at du ved med sikkerhed, hvor meget firmaet vil have for at låne dig pengene.

anlægsgartner tilbud