I dag er mange danskere de lykkelige ejere af en have, der for alvor bliver nydt i de varme sommermåneder. Men som med alt andet følger der også en række pligter med, når du skal passe på og holde din have, så den altid står knivskarpt. Men hvordan kan du gøre havearbejdet lettere for dig selv? Det har vi svaret på.

I denne artikel kan du læse om fire forskellige muligheder for at lette havearbejdet. Her får du blandt andet hjælp af den nyeste teknologi, så du helt kan slippe for nogle af de ugentlige pligter.

Robotten i haven

Lad os starte ud med den glimrende teknologi, der i mange tilfælde gør arbejdet nemmere for os. Særligt robotstøvsugeren har vundet danskernes hjerter, og det samme gælder for robotplæneklipperen. Denne plæneklipper klarer græsslåningen for dig, så du ikke skal røre en finger. Det eneste, du skal sørge for, er at sætte din robotplæneklipper til opladning, hvis du vælger en model, der ikke selv kan køre i pit.

For at finde den bedste mulighed for dig, kan du her finde en robotplæneklipper-test, hvor du finder nogle af de bedste muligheder på markedet. Der findes nemlig et stort udvalg, og her varierer særligt kvalitet, funktioner og pris.

Den opgraderede saks

Når det kommer til hækken, kan det også være en mundfuld at skulle klippe denne til i løbet af sommeren. Har du ikke allerede investeret i en elektrisk hækkeklipper, bør du overveje denne mulighed på det kraftigste. Her kan du nemlig slippe af med at skulle klippe med en håndholdt saks, og i stedet skal du blot bevæge den elektriske af slagsen hen over de områder, hvor du skal klippe. Disse kan du få til billige penge, og så kan du være sikker på at kunne klare klippearbejdet langt nemmere og hurtigere i fremtiden.

En vandslange til det hele

Mange har allerede en hane i baghaven, men har du fået dig en vandslange hertil? For selvom haveslangen er en billig og yderst god investering, vælger mange at fylde vandkander på stribe og efterfølgende slæbe dem rundt i haven.

I dag finder du vandslanger i mange forskellige længder. Ved at vælge en vandslange med ekstra længde, kan du nå ud i selv de fjerneste kroge i haven. Du kan med fordel vælge et hoved til din vandslange, der sørger for at sprede vandstrålen ud over dine bede, hvilket resulterer i en langt mere effektiv vandingsproces.

Klar terrassen med en højtryksrenser

Selvom det ikke er et kønt redskab at have stående, er en højtryksrenser din bedste ved, når du skal friske både terrasse, tag og tagrender op. Med en højtryksrenser kan du nemt rengøre terrassefliserne, hvor du hurtigt kan komme mos og alger til livs. Det høje tryk sørger for at spule al skidt væk, og du slipper for at skulle gøre det hele manuelt.

Det samme gør sig gældende på taget, på facaden eller et helt tredje sted. Derfor er en højtryksrenser en god investering, som du kan anvende på mange forskellige måder i din have.

anlægsgartner tilbud