Reklamation: Indhold kan være sponsoreret i denne artikel

Hvis du lige er flyttet med hele familien ind i en villa med en dertilhørende dejlig have, er du sikkert allerede i gang med både indretningen af hjemmet, men sikkert også indretningen af den dejlige have. En have kan nemlig gøre underværker, når man har børn, og derfor er det også vigtigt, at der bliver taget hånd om den. Haven er helt sikkert børnenes frirum, hvor de kan komme ud og lege om eftermiddagen, når vejret viser sig fra sin bedste side. Derfor er det måske heller ikke flotte blomsterbede og trimmede hække, I tænker, at der skal installeres i jeres nye have. Hvis du har brug for nogle gode idéer til, hvordan man gør en dejlig stor have mere børnevenlig, skal du læse med her.

 

Kun fantasien sætter grænser

Man kan roligt sige, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når man skal til at indrette en børnevenlig have. Her kan man også med fordel tage børnene med på råd, så man kan finde ud af, hvad de egentlig godt kunne tænke sig i haven. Det kan være alt fra et gyngestativ til et legehus. Måske er familiens søn også en ægte fodboldentusiast, og hvis det er tilfældet, vil det være helt oplagt at anskaffe sig et fodboldmål. Således kan han øve sig på sine egne evner i fritiden, og det vil helt sikkert blive et hit. Måske er jeres datter ikke så meget til fodbold, men elsker derimod at hoppe på trampolin. Hvis det er tilfældet, kan I nemt finde en god og billig trampolin, som I kan installere i haven. Man kan altså hurtigt udnytte den plads, man har i haven, til at lave et helt univers for børnene, hvor de kan lege og have det sjovt med hinanden.

 

Overvej en praktisk indretning

Selvom det kun er fantasien, der sætter grænser, når det kommer til indholdet i haven, er det en god idé at tænke over, hvordan de forskellige elementer er placeret. Det kan altså godt betale sig at lave en mere strategisk og praktisk indretning, hvor man nemt kan holde øje med børnene, hvis der nu skulle ske noget. Hvis I eksempelvis har besluttet jer for at investere i en sandkasse, kan det være en god idé at placere den et sted, hvor der er frit udsyn fra eksempelvis køkken eller stue. På den måde kan I altid holde øje med, hvad der foregår, når børnene er ude og lege. Derudover vil det også være en fordel at fasttømre større legeredskaber, såsom en trampolin eller et fodboldmål, til jorden. Dette kan gøres ved hjælp af jordankre. På den måde risikerer I ikke, at legeredskaberne vælter, og der er nogle, der kommer til skade. Sidst, men ikke mindst, er det også vigtigt at indrette steder med skygge, så børnene har mulighed for at tage en pause fra solen, når det er sommer. Man kan altså nemt få sig en dejlig og børnevenlig have, som hele familien kan nyde godt af, så det er bare med at komme i gang og finde ud af, hvad jeres børn har af ønsker.

anlægsgartner tilbud