Det er altid fedt at kunne komme til en fest, uanset om man kommer som gæst eller som værten. Dog er der alligevel noget helt specielt over stemningen til fester, der kan holdes i haven på de lune dage og aftener. Lige så snart, vejret er til det, er der rigtig mange, der vælger at tage festen ud i haven, og det er ikke så mærkeligt. Når man holder fest i haven, har man mulighed for at pynte ekstra hyggeligt op, man kan spille en masse drukspil i haven, man får noget frisk luft, og når det bliver køligere hen på aftenen, kan man hygge sig med nogle tæpper.

Pynt en masse op

Hvis du har besluttet dig for, at du gerne vil holde en fest i haven, men du ikke helt ved, hvordan du skal pynte op for at gøre det ekstra hyggeligt og festligt, så kan du prøve at læse nogle af de nedenstående forslag og se, om du bliver inspireret. 

  • Noget af det, som mange forbinder med en havefest, er lys, og masser af dem. Når man sidder udenfor, har man ikke samme adgang til lamper, som man har indenfor. Når det så begynder at blive mørkere, og det naturlige dagslys begynder at forsvinde, kan det hurtigt blive meget dunkelt og ikke nær så hyggeligt at sidde i haven, hvis ikke man har noget lys. Derfor kan det være en god idé at få fat i en masse lyskæder, som du for eksempel kan hænge i træerne, eller hvis I sidder i en pavillon.
  • Du kender måske til udtrykket, at der skal være “fest og farver”? Dette udsagn kan der være noget om, for der er ikke noget, der får en i festhumør som en masse farver. Hvis du gerne vil tilføje mere farve til havefesten, kan du for eksempel vælge at købe nogle flagguirlander, som du kan hænge op for et festligt udtryk.
  • Det er vigtigt at huske på at få spist noget ind imellem alle de forskellige drinks, øl og andre drikkevarer, der indeholder alkohol, så man ikke får det dårligt. Derfor er der mange, der vælger at servere lidt mad til festen. Det behøver ikke at være meget mad, for selv en snack eller søde sager kan gøre underværker! Det kan være, at du allerede har bestemt dig for, at du gerne vil kunne servere nogle lækre donuts, som dine gæster kan spise? Hvis dette er tilfældet, så bør du overveje at få fat i en donut væg. Med en donut væg kan du vise de forskellige donuts frem på en sjov og pæn måde, da du kan hænge en donut op på hver pind i væggen. På den måde bliver det også lettere for dine gæster at se, hvilke slags donuts, de kan tage!

Er du blevet inspireret?

Har du fået lidt idéer til, hvordan du kan pynte op til din havefest, så den bliver ekstra hyggelig? Prøv at tage et kig på siden, så du kan se på en fin donut væg, hvis du gerne vil servere dine donuts på en flot og interessant måde.