Der er mange, der drømmer om at gøre noget nyt ved deres hjem. De vil gerne give det en overhaling, således det kommer til at leve op til de mest moderne standarder, og så det på ny kommer til at stemme overens med de behov, ønsker og krav, som vi måtte have, og som måske har ændret sig de seneste år. Derudover er der mange af vores rum, der slides kraftigt på – især dem der bruges op til flere gange dagligt som for eksempel badeværelset. Desværre er det også en renovering af lige præcis dette som værende et vådrum, der er mest omkostningstungt.

De små detaljer kan gøre den store forskel

Der er dog ingen grund til at kaste en masse penge efter en fornyelse af dit badeværelse. Ofte er det nemlig muligt at nå meget langt for få penge, for dig handler det blot om at se de mange muligheder, der byder sig med rummet. Herunder får du 3 gode råd til, hvordan du med små ændringer kan opleve den helt store forskel i dit badeværelse, så det vil synes fornyet.

Derfor bør du bruge led strips på badeværelset

For det første er det i dag blevet populært at gøre brug af led strips. Her er der tale om de tynde strimler af lys i alverdens farver, som du kan placere alle steder i dit hjem. Det kan være bag dit TV, over din sengeramme eller under dine skabe på badeværelset. Det vil straks skabe et moderne islæt, idet lys netop er med til at sætte prikken over i’et i et rum. Og heldigvis for dig kan du finde et bredt udvalg af netop led strips, hvis du tager et kig online. Det kan for eksempel være indenfor hos ledproff.dk, hvor du finder ledstrips til en god pris på trods af, at der ikke er blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Pynt op med diverse små nipsgenstande og rene håndklæder

For det andet kan du pynte op med diverse nipsgenstande i dit badeværelse. Det kan for eksempel virke luksuriøst, hvis du folder nogle små, rene håndklæder, som du kan tørre dine hænder i eller blot dem, du bruger efter et bad og placerer i en kurv. Indret også gerne med duftpine og stearinlys, der alt sammen er med til at skabe masser af hygge og på den måde bidrage til en rigtig god atmosfære.

Skift dine greb og mal dine fronter i en ny farve

Sidst men ikke mindst siges det jo, at djævlen findes i detaljen. Derfor kan det også være værd for dig at tage et kig på de små udskiftninger, du kan gøre dig for en minimal omkostning. Det kan for eksempel være dine greb på skabe og skuffer eller måske fronterne på disse. Grebene kan du indkøbe billigt, og malingen af fronter er noget, du kan klare på egen hånd ofte efter en god omgang slibning.