Der kan være mange grunde til, at man har brug for arbejdshandsker og engangshandsker. Hvis man for eksempel arbejder indenfor rengøring, og har med kemikalier at gøre eller arbejder i sundhedssektoren er det yderst nødvendigt, at man har handsker på, for at beskytte sig selv og andre. Handsker på arbejdet, bruges rigtigt mange professioner og er også nødvendige i mange fag som blandt andet håndværkerfaget. 

Når skal vælge handsker til en given situation, for eksempel rengøring så er det en rigtig god ide at sætte sig ind i, hvilken type man skal vælge. Der findes et stort udvalg af engangshandsker på markedet og de er ofte designet til forskellige formål. Nogle mennesker kan også have svært ved at tåle alle slags engangshandsker og er derfor nødt til at bruge en bestemt type. 

Af engangshandsker kan man blandt andet få nitrilhandsker, som er meget slidstærke i forhold til for eksempel, hvis man skal gøre rent eller arbejder indenfor dette. De er nemlig robuste i forhold til nogle kemikalier og kan også bruges, hvis man for eksempel skal farve hår. Kemikalier er meget hårde for huden, og derfor er det rigtigt vigtigt at beskytte sig ordenligt, når man har med så stærke sager at gøre. 

Nitrilhandsker er ikke kun til rengøring. Disse handsker kan fås til andre forskellige arbejdsområder og arbejdsopgaver. Blandt andet kan handskerne bruges til arbejde, hvor man har brug for beskyttelse mod fedt og olie. Hvis man arbejder som tømrer, med montage eller for eksempel værkstedarbejde, findes der er et stort udvalg indenfor slidstærke arbejdshandsker i god kvalitet til netop disse formål.  

Handsker til det rigtige formål 

Af engangshandsker på markedet kan man også få dem, hvor de er lavet af materialet latex og de findes med pudder på indersiden, så det er nemmere at få på sin hånd, når man tager dem på. Der findes også engangshandsker, som ofte er brugt i forhold til fødevarer for at beskytte mod blandt andet bakterier og andet. Også her er det ekstremt vigtigt, at hygiejnen er i top så der ikke er nogen, som bliver syge af maden, eller smitter andre. Det samme gælder selvfølgelig sundhedssektoren, hvor at man skal forebygge mod sygdom, virus og bakterier. 

På hjemmesiden finder du ikke kun handsker, som skal smides ud efter hver gang de bruges. Der findes et stort udvalg af arbejdshandsker til alverdens forskellige arbejdsopgaver. Blandt andet kan man få bomuldshandsker til når man for eksempel skal håndtere noget med elektronik og metalarbejde. Du kan finde handsker som er specielt designet til blandt andet mekanikerfaget, svejsning, kemikalier og meget mere.  

Det er ikke kun handsker til forskellige typer arbejde, som du finder på hjemmesiden. Der findes også et udvalg af sikkerhedsbriller og beskyttelsesudstyr til for eksempel svejsning.  

For at vide mere om, hvad dette firma kan gøre for dig kan du med fordel tage kontakt til dem og høre mere. Hvis det handler om køb af større partier af værnemidler, står de klar til a hjælpe og vejlede dig med det rigtige udstyr.  

anl�¦gsgartner tilbud