Har man virkelig brug for en skoreol med en hynde så man kan sidde ned og tage gummistøvlerne af? Det er måske ikke lige det er der øverst på ønskelisten, hvis man i det hele taget ved en sådan findes og at man kunne få glæde af at eje en.

Personligt vidste jeg at der fandtes en skoreol med siddepude, hvad jeg heller ikke vidste var hvor stor glæde jeg har haft af min skoreol siden jeg har fået anskaffet en.

De fleste vil nok kalde et sådant møbel for en entre bænk med siddepude, da den typisk vil stå i entreen hvor man kommer ind og har brug for at sidde ned for at tage sit fodtøj af.

Men jeg har min stående i mit bryggers, og det er ikke en helt almindelig skoreol med en siddeplads, jeg har special designet min så den dækker mine personlige behov.

Havearbejde er min store hobby og jeg har i lang tid haft det lidt besværligt med at skulle tage mine beskidte gummistøvler af, i vores ikke alt for store bryggers, der manglede et sted jeg kunne sidde ned.

Det var da jeg var på udkig efter en lille praktisk stol til bryggeres jeg faldt over Ramwerk.dk og deres geniale modulsystem.

Der er sikkert mange andre firmaer der sælger modul baseret løsninger, men der er nok ikke så mange der som Ramwerk har en online designer hvor man i 3d kan designe lige netop det møbel der passer til ens behov.

Til Ramwerks grundmoduler som er kuber kan man få hylder, skuffer og låger så de kan laves om til skabe. Da jeg havde siddet lidt og prøvet mig frem, gik det hurtigt op for mig at jeg kunne designe den perfekte skoreol med hynde.

Samtidigt med at have et sted at sidde ned og tage mine gummistøvler på, har jeg sammen sat modulerne så jeg også har et sted jeg opbevare det af mit værktøj, som ikke kan være udenfor under halvtaget sammen med koste og skovle.

Jeg har sammensat min skoreol som følger. I bunden har jeg to kuber med sokkel sat ved siden af hinanden, de er 36.6 cm brede per stk. så i alt 73 cm. 

Den ene kube har en siddepude, og rummet under den bruger jeg til at stille mine gummistøvler, mine sikkerhedssko og et par almindelige magelige sko hvis jeg kun skal lave lettere arbejde, hvor der ikke skal gaves.

I den anden kube har jeg sat en låge i så jeg har et lille skab, oven på det har jeg endnu en kube med et skuffesæt bestående af 2 skuffer, oven på det har jeg endnu en kube men denne gang med 2 hylder i, som jeg bruger til opbevaring at mine notater, havebøger og andet papir værk der høre haven til.

Så jeg har i den ene side en enkelt kube med en pude hvor jeg kan sidde og tage mit fodtøj af og på, den anden side består af 3 kubet sat oven på hinanden som bliver brugt til opbevaring.

Den måde jeg har designet mit entremøbel eller om man vil bryggers møbel på, er kun en af det uendelige antal kombinations muligheder som Ramwerks moduler tilbyder.

anl�¦gsgartner tilbud