Der er masser af sundhedsfordele ved at løbe. Du styrker bl.a. dine knogler, dine led, hele kroppens kredsløb, hjerte, lunger osv.
Derudover giver det dig en lavere hvilepuls og tonsvis af andre gode effekter til din krop og dit helbred.
Hvis du ønsker at tabe dig, er det også en god motionsform. Orker du ikke at løbe, kan du heldigvis opnå alle de samme gode effekter med en gå-tur.
Men når det står ned i stænger, det er mørkt og koldt, og du vælger at blive hjemme på sofaen, eller indenfor i varmen, så sker der ikke noget. Men det kan du gøre noget ved.

Flere køber løbebånd til hjemmet

Flere og flere personer vælger faktisk at investere i et løbebånd til hjemmet, så er det nemlig slut med at gå glip af denne uges afsnit Vild med dans, eller anden hygge med familien, blot fordi man skal ud og løbe eller gå en tur.
Og så er der heller ikke længere nogen undskyldning for ikke at komme afsted bare fordi vejret er dårligt, med et løbebånd i hjemmet kan du nemlig træne lige når det passer dig bedst, og uanset hvad vejrudsigten siger.

Lad hele familien få gavn af løbebåndet

Bruger du dit løbebånd til seriøs træning, så er det selvfølgelig vigtigt at du vælger præcis det løbebånd der passer bedst til dig og til din træning.

Men hvis du blot vil have et løbebånd til lidt ekstra motion osv. så bør du overveje om du skal investere lidt ekstra, og få et løbebånd der passer til hele familien.

Et løbebånd der skal kunne holde til at blive brugt af flere familiemedlemmer dagligt, skal være en smule mere robust end et løbebånd du blot bruger et par gange om ugen.

Find det rigtige løbebånd til dig

Der findes en del tests af løbebånd som du kan læse, bl.a. denne test af løbebånd, der sammenligner og tester en lang række løbebånd fra de sidste par år.
En test af løbebånd, fortæller dig om hvad de forskellige løbebånd kan, hvor stabile de er, hvad de vejer og fylder osv. Men derfra er det faktisk helt op til dig selv at finde ud af hvilket løbebånd der vil være det bedste til dig.

Det afhænger nemlig både af din økonomi, hvor meget plads du har i hjemmet, om løbebåndet skal kunne pakkes væk nemt osv.