Tag naturen med i dine tanker, når du vælger at indrette eller renoverer din bolig. Klimaet er et kæmpe debatområde over hele verdenen. Selvom vi ikke tænker meget over det, er vores bolig en af de store syndere, når det gælder miljøet og den globale opvarmning. Men du kan faktisk gøre meget for at gøre din bolig mere bæredygtig.

 

Klimaet ændrer sig lige for næsen af os

De fremtidige klimaforandringer mærkes ikke kun på temperaturen, men ændrer miljøer og klimaet over hele verden. De vil påvirke livsbetingelser for dyr og planter, bygninger, infrastruktur, landbruget, energiforbrug, sikkerhedssituation, vores vaner, vand- og energiforsyning og meget mere.

Overvejelserne omkring klima, kan man lige så godt tage med sig, hvis man skal ud og finde et nyt hus. Det kan sagtens betale sig at investerer i et hus, som allerede har fået et grundigt eftersyn. Husets pris bliver sikkert også af den grund en smule dyrere, men man kan jo altid lave en beregning på huskøbet og den efterfølgende renovering.

 

En større energirenovering kan være bekostelig

Til gengæld er der mange penge at hente på varmeregningen. Hvilket kan betyde en besparelse i det samlede regnskab fra dag et. Energiforbedringer kan koste en del, men for det meste kan de alligevel sagtens betale sig. Der kan på sigt være en masse penge at spare ved at tænke klima ind i boligen.

Søg med fordel hjælp hos en energikonsulent, der via. Tegninger over bygningen og ud fra nuværende energiforbrug kan udarbejde en energiberegning. Energiforbedringer har andre fordele end besparelsen på varmeregningen. Man får en sundere bolig med et bedre indeklima, og du slipper for problemer med træk, fodkulde og kuldenedfald fra utætte vinduer og andre kolde overflader. Du kan læse mere her, omkring hvordan du kan energiforbedre din bolig. Man kan nemlig ved hjælp af en klimaberegner finde den bedste løsning til både at spare penge og passe på miljø og klima.

 

Spar penge og pas på miljøet samtidig

En energirenovering gør dit hus langt mere attraktivt, når du en dag måske står og skal sælge det igen. Jo bedre et energimærke huset har og jo mindre det bruger i strøm, jo mere bør du også kunne få for det, hvis du overvejer at sælge det på et tidspunkt. Med det sagt, så skal man ikke regne med, at man nødvendigvis får det man har puttet i huset tilbage igen.

Ved dette link kan man blandt andet finde en økonomisk og miljørigtig måde, at opvarme din bolig på. Det er ekstra relevant her i de kolde måneder, hvor regningerne hurtigt bliver store. Der er mange muligheder at vælge imellem, men træpiller er klart en af de bedste løsninger. Så hvis boligen er ordentlig isoleret, kan man spare mange penge, i forhold til andre opvarmningsformer.

anl�¦gsgartner tilbud