Reklamation: Indhold kan være sponsoreret i denne artikel

Hvis du netop har købt en ny havetraktor til græsklipningen i foråret, har du formentlig også tænkt på tilbehør til traktoren. Der findes en række spændende og ikke mindst funktionelle muligheder, når det kommer til tilbehør til havetraktorer. Så hvis du allerede er ved at være træt at rive indkørslen eller gårdspladsen med den gamle rive fra 80’erne eller ikke ønsker at flytte jord ved hjælp af en skovl og en rusten trillebør, bør du læse med herunder, hvor vi introducerer tre nyttige ting til havetraktoren.

 

Anhængertræk

Det kan være noget af en pine at rive mos eller tromle græsplænen på gammeldags maner. Derfor er det måske på tide, at du får anskaffet dig et anhængertræk til din havetraktor. Anhængertrækket er nemlig ikke kun en uundværlig ting til bilen i garagen, men i høj grad også nyttigt tilbehør til havetraktoren. Indkørslen og gårdspladsen kan rives på kort tid, og når du skal sprede kunstgødning i foråret, bliver dette også let som en leg, så den smukke græsplæne hurtigt dukker op. Et anhængertræk er desuden noget af det billigste tilbehør til havetraktoren, hvilket også er en fornuftig grund til, at du skal hen i butikken efter trækket.

 

Vogn eller trailer

Drømmer du om at færdiggøre et haveprojekt i baghaven, men mangler du det rette udstyr til formålet? Hvis svaret på dette spørgsmål er et rungende ja, kan du med fordel gå i gang med at finde den perfekte vogn eller trailer til havetraktoren. Ved hjælp af traileren eller vognen kan du blandt andet flytte store mængder jord eller flytte de mange visne blade, der er faldet af havens store træer, uden at få smerter i ryggen Andet haveaffald, såsom grene fra den nyklippede hæk eller sække fyldt med ny jord, kan ligeledes fragtes i traileren. Sørg blot for at finde en trailer eller en vogn i en god kvalitet, så du bliver 100 % tilfreds med købet. Derudover er det naturligvis en god idé at finde en vogn, der har en aftagelig bagklap, og der kan vippes.

 

Mosrive

Mange døjer med mos i haven, og det kan være yderst irriterende – især hvis mosset spreder sig til forhaven. Du kan dog heldigvis hurtigt løse dette problem ved hjælp af en mosrive til havetraktoren. Udover at fjerne den grimme mos fra plænen giver riven også mulighed for, at græsrødderne kan få vand, luft og næringsstoffer. Riven fjerner også døde rødder, græs og rådne blade, der har samlet sig på jordoverfladen. Dermed bliver riven måske din bedste ven, når græsplænen for alvor skal have en tur.

 

Takket være det ovenstående tilbehør får du ikke kun nemmere ved at udføre dit arbejde – du får også meget mere tid til at nyde haven om foråret og sommeren, hvor grill og afslapning på terrassen står øverst på listen. Har du endnu ikke fået købt den nye havetraktor til havearbejdet, gælder det om at udforske de mange forskellige tests af havetraktorer, der findes rundt omkring på nettet. Find tests her, hvis du eksempelvis ønsker at finde ud af, hvilken traktor der er bedst til klipningen af netop din græsplæne.

anl�¦gsgartner tilbud