Stubbe og de tilhørende rødder kan være svære at fjerne helt, og måske har du længe gået og kigget på en eller flere stubbe i din have, uden at få noget gjort ved det. Med professionel hjælp sørger du for, at du får fjernet præcist lige så meget, som du ønsker.

Stubfræsning er den mest sikre og effektive måde at fjerne stubbe fra din have eller grønne område på. Stubbe kan være irriterende at have stående i haven, da de forstyrrer udseendet af din smukke have. Derudover kan stubbe være i vejen for andet beplantning i din have eller andet grønt område, så du eksempelvis ikke kan plante en hæk. De primære fordele ved en stubfræsning er altså, at du hjælper din have til at tage sig mere æstetisk ud samtidig med, at du skaber nye muligheder for beplantning.

En stubfræsning er en meget nænsom måde at fjerne stubbe på, og det er derfor det optimale valg, hvis du vil sikre, at du efterlader området flot og klar til andet brug. Når du vælger at benytte dig af et firma, som er eksperter inden for stubfræsning, sikrer du, at arbejdet bliver udført med henblik på omfanget af opgaven hvad angår stubben og dens rødder. Der kan nemlig anvendes forskellige maskiner i forskellige størrelser og kraftfuldhed, hvilket betyder, at stubfræsningen sker i overensstemmelse med opgavens omfang.

Overvej, hvor meget af rodnettet du vil have fjernet

En stub har naturligvis et tilhørende rodnet, hvis størrelse kan variere meget. Et rodnet kan ligesom stubben skabe fremtidige komplikationer, hvis du eksempelvis vil plante noget, hvor rødderne ligger. Den samme maskine, som bliver brugt til stubfræsning, kan i mange tilfælde også bruges til rodfræsning. Det kan også være, at der skal en større opgravning til for at fjerne et større rodnet. Her er det også en fordel at opsøge ekspertise på området, så I sammen kan vurderer, hvor meget du skal have fjernet.