Er du en af de mange selvstændige, der arbejder hjemmefra, så har du måske en uudnyttet mulighed for at få nogle af de eftersøgte D-vitaminer i løbet af din arbejdsdag. Udnyt det gode vejr og flyt din arbejdsplads ud i haven. Herunder finder nogle rigtig gode tip til, hvordan du flytter kontoret ud i haven.

Udnyt den overdækkede terrasse

Hvad enten det er en markise eller et reelt tag, der overdækker jeres terrasse, så danner den de perfekte rammer for udekontoret, i de varme sommermåneder og det skønne danske for- og efterår. Har du allerede et kontor derhjemme, så kan du hurtigt flytte det mest nødvendige ud, så du kan sidde ordentligt og arbejde udenfor. Omgivelserne giver dig både den D-vitamin som så mange danskere mangler, men også frisk luft, duften af sommer og fuglenes kvidren, som giver både ro og glæde i hele kroppen.

At flytte arbejdet udenfor er for rigtig mange en kærkommen mulighed, så har du en have, hvorfor så ikke gribe chancen og gøre noget godt for både krop og sjæl.

Kontor i havemøblerne

Går ganske enkelt ikke. Du kan bruge dit havebord som kontorbord, hvis det har den rette højde, men skal du sidde mange timer og arbejde, så bør du have en rigtig stol, så du kan sidde godt og undgå problemer med ryg og nakke.

Har du ikke allerede en god kontorstol, så kan konverteringen til et kontor i haven være en oplagt mulighed for at komme det problem til livs. Det er vigtigt for din krop, at du sidder ergonomisk, når du skal arbejde mange timer i siddende stilling foran en computer. Vi er meget opmærksomme på komforten og ergonomien, men rigtig mange vælger alligevel en mindre komfortabel stol, fordi de ofte er langt smukkere designet og udført. Sidder du ned hver dag og arbejder, så bør du dog overveje at investere i en skøn og behagelig stol, der giver dig den helt rigtige støtte, så du kan nyde havens skønhed mens du arbejder.

Se det store udvalg på Dankontorstole.dk og se, om der ikke også skulle være en stol, der kunne passer perfekt ind i dit havekontor, for der mange flotte eksempler på, hvordan design og komfort kan kombineres på fineste vis. Således kan du sidde både pænt og godt, mens du nyder den danske sommer fra dit kontor.

anl�¦gsgartner tilbud