Sponsoreret indlæg

 Læs med, hvis du har brug for hjælp til topkapning eller træfældning i Midtjylland

Træer giver skygge på varme sommerdage og lokker kvidrende fugle til haven. Men de kan også give mos i græsplænen, skygge for aftensolen eller forårsage irriterende nedfaldsblade. 

Hvis din have har nogle træer, du ikke er så vild med, kan det være fristende at fatte en økse eller motorsav og selv gå løs på træet. Det kan imidlertid være meget farligt selv at gå i gang med træfældning eller topkapning af træer, og netop derfor bør du hyre en professionel til opgaven.

Derfor bør du vælge en professionel til træfældning og topkapning af træer

Træfældning er ikke bare at tage en økse eller motorsav og kløve træet midtover. Selvfølgelig får det træet til at falde, men har du overvejet, hvilke konsekvenser det kan medføre? 

Træer vejer ofte rigtig mange kilo, og det kan have katastrofale konsekvenser, hvis træet rammer huset, terrassen, naboens have eller personer, når det falder. Derfor bruger professionelle fagfolk særligt udstyr, der kontrollerer træets fald, så det ikke ødelægger noget, når tyngdekræften tvinger det mod jorden.

Når du hyrer en professionel til at fælde et træ, vil vedkommende vurdere, om det kan klares med manuel fældning, eller om der skal indtrækning, sektionsfældning eller topkapning af træet til – og det er ikke noget, de fleste ufaglærte selv kan vurdere.

Topkapning af træer og træfældning i Midtjylland

Har du brug for hjælp til topkapning eller træfældning, og bor du i Midtjylland, er det oplagt for dig at ringe til Træfældningsmanden. Som navnet indikerer, er han ekspert i at fælde træer – men han har også mange andre kompetencer som stubfræsning, rodfræsning, flishugning og rådgivning inden for træfældning og træpleje. Giv ham et ring, og få et uforpligtende tilbud på topkapning af træer eller træfældning i Midtjylland.