Sponsoreret indlæg

First Floor CPH sælger dansk design i stål og glas. Drømmer du om en glasvæg til bad eller en New Yorker væg i flere fag, så læs med her.

Hos First Floor CPH kan du finde dansk moderne design i stål og glas. De har forskellige smukke design i deres katalog, bl.a. en smuk glasvæg til bad, som ser enormt smuk ud i hjemmet og skaber en smuk kontrast i hjemmet. Du kan få en 3D rendering, for at du kan se, hvordan det kommer til at se ud i dit hjem. En glasvæg kan installeres med glasdør eller uden. Der er mange muligheder og du kan være sikker på, at du vil elske at have en eksklusiv glasvæg til badet. Du kan være sikker på, at det er i høj kvalitet, når du køber glasvæg til bad hos firstfloorcph.dk, for de laver super smukke og eksklusive design med mange års erfaring. Det kan ses, og du kan være sikker på, at du vil elske resultatet i hjemmet. Læs meget mere på hjemmesiden om de forskellige glastyper, du kan vælge imellem og de mange muligheder for medbestemmelse på en glasvæg til bad.

Drømmer du om en New Yorker væg?

Hos First Floor CPH kan du bestille en smuk New Yorker væg, som er lavet af glasruder i stålrammer og som helt sikkert vil se enormt smuk ud hjemme hos dig. Inddel rummene hjemme hos dig med en New Yorker væg, så du kan slippe for lyd og duft-gener fra fx køkken eller hjemmekontor, men stadig få lyset igennem. Det er meget moderne med store åbne rum, men det kan godt skabe problemer, og derfor er det fedt at kunne inddele sine store rum i mindre rum, hvor lyset stadig kan vandre igennem. Der er mange forskellige måder, man kan indrette sig med en New Yorker væg derhjemme. Du kan være sikker på, at det vil se fantastisk godt ud og at det smukke design vil skabe smuk kontrast hjemme hos dig. Se meget mere på firstfloorcph.dk og lad dig inspirere.

anl�¦gsgartner tilbud