Ved du om du bruger den rigtige hydraulikolie?

Ved du om du bruger den rigtige hydraulikolie?

Hvilken hydraulikolie man bruger er ikke helt lige meget. Selv om de fleste maskiner kan køre på mange forskellige slags olier, behøver det ikke at betyde at de alle er lige optimale.

De fleste skader der skyldtes brug af den forkerte hydraulikolie ses ikke lige mede det samme, at bruge den forkerte olie føre som regel ikke til at maskinen bryder i brand eller på anden måde går i stykker øjeblikkeligt.

Det der for det meste sker er at slitage på maskinen stiger og den derfor ikke holder så længe som den burde, kort sagt kan den forkerte olie være skyld i at maskinen slides op hurtigere.

Så det kan godt betale sig at sætte sig ind i hvilken olie der er bedst for ens maskineri, og holde sig for øje at det oftest ikke betaler sig at spare lidt på den korte bane, for eksempel ved at købe den billigere olie, når der er stor risiko for at besparelsen bliver sat over styr når ens maskineri går i stykker.

Er du i tvivl så spørg specialisterne hvilken hydraulikolie der er bedst for dine maskiner. Du kan kontakte et hold af oliespecialister her.. eller ring og få en snak med dem de er altid mere end villige til at hjælpe.

Hvis du endelig vil spare på olien, så gør det på den smarte måde, lad være med at gå ned i kvalitet, gå i stedet op i kvantitet. Køb en tønde med 200 liter i. der er penge at spare og på den gode måde.

anlægsgartner tilbud