Fliserens i Horsens giver dine fliser et visuelt løft og forlænger deres levetid betydeligt

De fleste husejere skal på et tidspunkt i deres liv tage stilling til, om deres fliser skal renses. Det er nemlig sådan, at de alger, der gror sig fast på fliser og andre hårde overflade, er luftbårne og dermed uundgåelige. Man kan sagtens leve med algebefængte fliser, men det ser hverken godt ud, og det er heller ikke sundt for fliserne på længere sigt. Algerne begynder nemlig langsomt at nedbryde fliserne, så de på et tidspunkt bliver så medtagede, at de er ubrugelige. Derfor er det vigtigt at fjerne algerne – og gerne én gang for alle.

Effektiv fliserens i Horsens og fliserens i Vejle ved hjælp af skånsom metode

Når man skal have bugt med fliser, skal der meget end bare en hurtig skylning til. Algerne sidder enormt godt fast på fliserne, så der skal professionelt udstyr til for at fjerne dem. I byggemarkeder kan man leje diverse fliserensmaskiner, men ulempen ved disse er, at de slider på fliserne, fordi trykket på vandet er for højt. Det samme gælder for mange professionelle, som bruger udstyr, der slider for meget på fliserne.

Den bedste metode til at fjerne alger er at bruge et forholdsvist lavt vandtryk og en vinklet spuler. Vinklen gør, at algerne helt enkelt preller af fliserne, mens det lave tryk gør, at fliserne ikke beskadiges under behandlingen. Det er dog vigtigt at understrege, at det er et forholdsvist lavt tryk. Det er en balance at finde det helt rette tryk, som ikke er for hårdt og ikke for lavt. Derudover skal vandet være varmt – det er den mest effektive og skånsomme metode. Varmt vand, et lavt tryk og ingen sæbe er vejen frem.

Vil du være helt sikker på, at fliserensen udføres korrekt og uden skade for hverken fliserne eller de omgivende planter, er det en god ide at tage fat i en professionel fliserenser. Bor du i Trekantområdet, og leder du efter hjælp til fliserens i Horsens eller fliserens i Vejle, er Algefirma.dk det oplagte valg.