Efter en lang og grå vinter med mere efterårsvejr end frostgrader er solen begyndt at titte frem. Det er skønt at gå i haven og mærke sommerens komme ovenpå at have levet isoleret de sidste 10 dage, for når man, som vi er ældre, skal man passe på sig selv.

Under den landsdækkende isolering har min kone og jeg holdt os indendørs, vores søn har handlet ind for os, og det er underligt at ikke give ham, er kram, når han kommer. Han stiller varerne og træder ud på fortovet, og så snakker vi lidt sammen med 5 meters afstand, og han med hans mundbind.

En god ting ved isoleringen, huset er blevet gjort rent fra ende til anden ikke med min gode vilje, men Grethe har kostet rundt med mig, og det har været rigtigt hyggeligt. Der er dog flere gange, hvor jeg er stoppet op og kigget ud i haven, for det er nu, havearbejdet, der er min passion. Jeg har brugt tid foran computeren og læst danskeanmeldelser af netbutikker, havegrej og meget mere, og længslen for at komme i gang med, at ordren haven har presset sig på.

Men solen kom i dag, og vi har brugt hele formiddagen på at rydde grene og blade af vejen, beskære kirsebærtræet, og klippe vedbendet, så det ikke overtager hele vægpladsen. Vi gik også haveskuret igennem, og jeg er nød til at erhverve mig en ny kantklipper, da skuret har taget meget vand ind, og motoren er blevet ødelagt.

Gennem dagen blev der ikke tænkt meget på den nuværende situation, men vi snakkede om, hvor meget vi håber, at situationen bliver normal igen, så vi kan få en god sommer med masser af hygge i haven, måske endda et par havefester. Det er vigtigt, vi alle holder modet oppe.

anlægsgartner tilbud