Selvom den danske sommer ofte ikke er noget at råbe hurra for, er der stadig god grund til at forsøge at skabe god stemning og hygge på terrassen og i haven. Selvom der måske ikke er 30 grader, kan man stadig have mange gode stunder både på terrassen og i haven og derfor skal man selvfølgelig også skabe et hyggeligt rum til disse gode stunder. Hvis du vil have inspiration til, hvordan du skaber hygge på terrassen og i haven, skal du læse med her.

 

Grill-hygge i gode omgivelser

Noget af det hyggeligste man kan gøre om sommeren, er at invitere gode venner over til en god omgang grill-hygge. Hvis man vil gøre grill-hyggen endnu bedre, kan man sørge for at haven og terrassen er lidt mere indbydende og hyggeligere end normalt.

Først og fremmest kan man starte med at pynte med blomster. Det giver sig selv, at der nok er blomster i haven i forvejen. Man kan dog pynte ekstra fint op til grill-festen med krukker eller store vaser med blomster. Hvis du har pæne blomster i haven, kan du med fordel pynte med disse på bordet.

En god grill-fest kræver en god grill og gode havemøbler. Det rigtige valg er essentielt for den gode smag og her kan det anbefales at besøge www.power.dk hvor der er bredt udvalg af grill, både kuglegrill, gasgrill og elektrisk. Hvis du vil skabe mere hygge, så tag lidt af hyggen fra stuen med ud på terrassen. Det kan være puder, tæpper og stearinlys. Du kan også med fordel pynte med lyskæder. Det giver en helt speciel stemning, men gør også at I kan sidde ude hele natten og have det hyggeligt. Et bål giver både varme og skaber en hyggelig stemning.

 

Glem ikke haven

Hvis du ikke lige har planer om at holde en grill-aften, kan du også nemt skabe en hyggelig stemning i haven. Måske er der en bestemt del af haven, du synes ekstra godt om. Her kan du stille havemøbler, så du kan nyde stemningen lige når du vil. Vælg gerne nogle behagelige møbler, så du kan ligge og læse en bog eller tage en lur. Du kan se et bredt udvalg af havemøbler hos denne forhandler her.

Stemning i haven skabes i høj grad af de planter, der er i haven. Hvis du synes din have er lidt kedelig, skal du i gang med at plante. Plant gerne en masse blomster i din yndlingsfarve. En have må gerne være flot, men den skal først og fremmest være flot for dig og i dine øjne. Vælg derfor blomster, der passer til din smag.

Hvis du vil skabe ekstra hygge-stemning i haven, kan du med fordel tilføje lys til haven. Det kan være i form af forskellige solcellelamper. I løbet af dagen lader solen lamperne op. Når mørket falder på, vil din have lyse op i det hyggelig skær af lamperne.

anlægsgartner tilbud