Der er mange ting at se til op jul til, og måske er det ikke haven, man har som første prioritet. Måske har du nydt sommeren i fulde drag, og har du haft mange ting at se til siden, er det ikke sikkert, at du lige har fået styr på havemøblerne. Er havemøblerne det sidste, du mangler at klargøre til opmagasinering, så kan du her blive klogere på, hvordan du nemt og hurtigt fikser netop det.

En grov rengøring og en tør klud kan gøre underværker

Er du klar til at pakke havemøblerne væk, så kan det være, at de trænger til en rengøring, inden de ryger ind i skuret vinteren over. Det kan være en god idé at rengøre dem, så de ikke står med skidt og snavs hele vinteren, og så gør du også dig selv en tjeneste, når du skal have dem ud igen til foråret.

En grov rengøring med først en våd klud og dernæst en tør klud kan gøre underværker. Du kan på den måde nemt få det mest snavs væk, og du kan på ingen tid klargøre dem til at komme ind og stå. Jo bedre man passer på havemøblerne, jo længere holder de naturligvis også.

Sørg for, at skuret er tørt og sikkert

Opmagasinerer du typisk dine havemøbler i skuret i haven, er det vigtigt, at du sørger for, at de står tørt og sikkert derinde. Er der fugtigt i skuret, vil det måske gå ud over dine havemøbler, og på den måde holder de ikke til mange sæsoner.

Opdager du utætheder, og har du umiddelbart ikke mulighed for selv at finansiere det, så kan du forsøge at sammenligne og finde det bedste samlelån, så du alligevel kan finde pengene. Har du andre alternativer til lånet? Hvis ja – så undersøg dem først. Det er nemlig yderst vigtigt, at du låner med omtanke.